Ядосаният Ван Гаал най-накрая проговори със спокоен тон


Ядосаният Ван Гаал най-накрая проговори със спокоен тон
Снимка: Gulliver/Getty Images

1708 0

Ядосаният Луис Ван Гаал, който в навечерието на Коледа се нахвърли върху журналисти, показа спокойствие пред клубната телевизия и коментира предстоящата среща на Манчестър Юнайтед срещу Стоук Сити на "Боксинг Дей".

"Да, този мач трябва да го спечелим задължително, защото, когато загубиш три поредни мача, се нуждаеш от победа. Фокусирани сме върху това, но няма да е никак лесно. Стоук спечели срещу Манчестър Сити, което е доказателство, че това е специален отбор и това е специално място", коментира Ван Гаал.

"Не е лесно да се играе в Стоук, защото има много и различни предизвикателства и условия, които не са пригодени за това да играеш добър футбол", допълни холандецът, който коментира и слабата напоследък защита на "червените дяволи". 

"Не мога да кажа твърде силно, че трябва да се подобрим защитата си. Вярно е, че е по-добре да запазиш суха мрежа, но в същото време трябва да атакуваме и да намерим начин да бележим нашите положения - това е важно. Има много аспекти на играта, които трябва да подобрим", каза още Ван Гаал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички