Изненада: Зинедин Зидан заменя Жозе Моуриньо в Манчестър Юнайтед?


Изненада: Зинедин Зидан заменя Жозе Моуриньо в Манчестър Юнайтед?
Снимка: Getty Images/Guliver

3880 0

Изключително изненадващ е фаворитът за наследник на Жозе Моуриньо в Манчестър Юнайтед. Португалецът се превърна в мениджъра с най-големи шансове да бъде уволнен през сезона, след като не спря да се оплаква през лятото от липсата на селекция и качествата на футболистите, които са на негово разположение. И "The Sun" разкри името на фаворит №1 да го замести на "Олд Трафорд".

Това е бившият треньор на Реал Мадрид Зинедин Зидан, който спечели Шампионска лига три пъти поред начело на "белия балет". Френският специалист изненадващо напусна поста си след края на сезона, явно усещайки че ще настъпят сериозни проблеми в клуба. Имаше информации, че той може да се завърне в Торино като спортен директор, където да се събере не само с бившия си клуб, но и доскорошната звезда №1 на "кралския клуб" Кристиано Роналдо. Засега информацията не е потвърдена нито от Зизу, нито от "старата госпожа".

Според британския таблоид, ръководството на тима вече подготвя сериозен списък от високопрофилни треньори, които могат да наследят Моуриньо. Шефовете на "Олд Трафорд" не са никак доволни от постоянните оплаквания на Специалния, а по подобен начин от клуба беше изхвърлен Луис Ван Гаал. Холандецът беше заменен именно от Моуриньо, който беше свободен агент през лятото на 2016 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички