Изненада: Окслейд-Чембърлейн пренебрегна Челси и избра Ливърпул


Изненада: Окслейд-Чембърлейн пренебрегна Челси и избра Ливърпул
Снимка: Guliver/GettyImages

1859 0

Крилото на Арсенал Алекс Окслейд-Чембърлейн отхвърли предложението на Челси и до часове ще се присъедини към отбора на Ливърпул, съобщи Sky Sports, позовавайки се на собствени източници.

Вчера стана известно, че действащите шампиони Челси са предложили 35 млн. паунда за английския национал и се очакваше той да премине медицински изследвания на "Стамфорд Бридж". Окслейд-Чембърлейн обаче е предпочел предложението на Ливърпул. 24-годишният футболист по-рано отказа да продължи договора си с Арсенал, въпреки че заплатата му щеше да бъде увеличена на 180 000 паунда на седмица.

Ливърпул ще подсили състава си с Окслейд-Чембърлейн, но вече е 99% сигурно, че Филипе Коутиньо ще премине в Барселона. Съгласно последните информации всичко вече е договорено между двата клуба и сделката ще бъде официално обявена в четвъртък. Коутиньо този сезон не участва в нито един мач на Ливърпул и официалната версия бе травма в гърба, но лекарите на националния отбор на Бразилия не откриха никакви физически проблеми и констатираха, че атакуващият халф просто е стресиран от ситуацията около него.

Всичко интересно в последните часове на трансферния пазар четете в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички