Играчите на Манчестър Юнайтед тичат най-малко във Висшата лига


Играчите на Манчестър Юнайтед тичат най-малко във Висшата лига
Снимка: Gulliver/GettyImages

1485 0

Футболистите на Манчестър Юнайтед са покрили най-малко дистанция от началото на сезона във Висшата лига, показва статистика на Sky Sports. Възпитаниците на Жозе Моуриньо са избягали 1162 километра в 11-те си мача досега.

Най-работливи са играчите на Борнемут, които са покрили 1256 километра, въпреки че това не им носи голям успех и те заемат 17-то място в класирането. Лидерите Манчестър Сити са на 9-то място в класацията за най-много избягани километри, но начело в може би по-важната статистика за най-много направени спринтове. "Гражданите" са направили 6198 спринта в досегашните си мачове, а градският им съперник Манчестър Юнайтед е на дъното и в тази класация, заемайки 15-то място с 5210 спринта.

В индивидуалната статистика най-голяма дистанция е покрил халфът на Бърнли Джак Корк със 133 километра, следван от Абдулайе Дукуре със 130 км. и Паскал Грос със 129. "Червените дяволи" се представят по-добре в тази класация, след като полузащитникът на тима Неманя Матич заема 4-то място със 128 пробягани километра. При направените спринтове лидер е нападателят на Суонзи Джордан Аю със 796, макар и да е отбелязал само един гол от началото на сезона. Деле Али и Джей Родригес допълват допълват тройката в тази класация.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички