Играчите на Арсенал се скриха от Арсен Венгер


Играчите на Арсенал се скриха от Арсен Венгер

1071 0

Крилото на Арсенал Тио Уолкът разкри пред английските медии, че играчите на тима са свикали среща помежду си след поредицата от слаби резултати, която отдалечи "артилеристите" от върха в класирането на английската Висша лига.

В момента лондончани са на 8 точки от лидера Лестър и над 3 зад големия градски съперник Тотнъм. Отборът е пред отпадане от Шампионска лига, а реалният шанс за трофей се очертава ФА къп.

Уолкът обаче разкри, че по идея на Петър Чех, Пер Мертезакер, Томаш Росицки и Микел Артета е била проведена среща, на която играчите си казали всичко в очите.

"Няма да лъжем, беше трудно за отбора. Проведохме един полезен разговор между нас, играчите. Треньорите и мениджърът не знаеха нищо за тази среща", сподели Уокът след победата с 4:0 над Хъл

"Мисля, че е важно за нас като отбор да знаем, че имаме качествата. Просто трябва да ги демонстрираме по-често. В мача с Тотнъм, когато останахме с 10 човека, вярата и характера бяха там. Не се отказахме, а такива дербита могат да обърнат сезона. Надявам се, че сме променили нещата.

 

Мениджърът сигурно е разбрал за събирането, тъй като той има уши навсякъде. Той уважава желанието на играчите да се разбират помежду си. Това беше среща с цел всеки да сподели как се чувства и се получи", допълни Уолкът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички