Играчите, които Моуриньо ще опита да привлече през лятото


Играчите, които Моуриньо ще опита да привлече през лятото
Снимка: Gulliver/ Getty Images

3898 0

Жозе Моуриньо е спряганият от месеци за нов мениджър на Манчестър Юнайтед, въпреки че все още не е обявен официално. Вчера "червените дяволи" потвърдиха раздялата си с Луис ван Гаал, за която от месеци се спекулира.

Goal.com представя футболисти, които са потенциална цел за Жозе и могат да се съгласят да преминат в тима от Манчестър. Ето кои са те:

1. Пиер-Емерик Обамеянг - футболистът на Борусия Дортмунд от известно време се свързва с трансфер, а Юнайтед е един от почитателите му за подписа.

2. Гарет Бейл - за евентуален трансфер се говори и около играча на Реал Мадрид. Според различни информации той не чувства щастлив в "белия балет" и при добра оферта би напуснал. Освен това, уелсецът вече е играл във Висшата лига, където правеше фурор.

3. Сеск Фабрегас - след уволнението на Моуриньо от Челси, фабрегас написа: "Дължа ти много и ще ми липсваш". Със сигурност испанецът е готов да работи отново с Моуриньо, особено след като Челси няма да играе в Европа догодина.

4. Златан Ибрахимович - това бе първото име, което се свърза веднага с идването на Моуриньо. Шведът вече е свободен агент, след като договорът му с ПСЖ изтече.

5. Мауро Икаради - нападателят на Интер е изградил добро име в бившия клуб на Моуриньо. С неговата скорост и сила от далеч може да помогне на Юнайтед.

6. Хамес Родригес - още една звезда от Реал Мадрид. Формата на колумбиеца спадна драстично през този сезон, но името му за трансфер в Юнайтед е свързвано многократно през последните месеци.

7. Хари Кейн - през лятото Юнайтед бе приготвил огромна сума за привличането му, но Тотнъм в никакъв случай не искаше да се разделя с него. Сега обаче тимът изглежда по-привлекателен. когато Моуриньо е начело.

8. Маркиньос - Юнайтед без съмнение трябва да се укрепи в отбрана, а Маркиньос е един от най-харесваните и одобрявани играчи в последните няколко години.

9.Джон Стоунс - Юнайтед е рекордьор при привличането на млади таланти и Стоунс може да последва тази съдба, ако Евертън го пусне.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички