Играч на Манчестър Юнайтед: Надявам се Тен Хаг да остане


Играч на Манчестър Юнайтед: Надявам се Тен Хаг да остане
Снимка: Getty Images

1837 0

Защитникът на Манчестър Юнайтед - Джони Еванс, изрази надежди, че Ерик тен Хаг ще остане мениджър на тима и за следващия сезон.

"Имам само добри неща да кажа за него"

"Надявам се (Тен Хаг да остане). Той ме върна в отбора, показвайки голяма вяра в мен. Имам само добри неща да кажа за него и мисля, че през последния месец или нещо повече той показа невероятна тактическа гъвкавост, за да избягва контраатаки, стил, който не смята, че самият той тренира. През последния месец се представихме много по-добре", заяви Еванс, цитиран от goal.com.

"Имаме страхотни отношения и се надявам той да остане. Върнах се през лятото и той ми се довери, което е всичко, което искате от Вашия треньор. Изиграх 30 мача този сезон, така че съм щастлив", каза още Еванс.

Слуховете гласят, че Тен Хаг ще бъде уволнен

Преди финала за ФА Къп в медиите се появиха слухове, че нидерландецът ще бъде уволнен след този мач, независимо от изхода му. Манчестър Юнайтед спечели трофея, побеждавайки Манчестър Сити, и спаси сезона си. А ето какво каза за бъдещето си Тен Хаг след успеха за ФА Къп

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички