Игра предвиди: Моуриньо продава Рашфорд и печели титлата едва в третия си сезон


Игра предвиди: Моуриньо продава Рашфорд и печели титлата едва в третия си сезон

3537 0

Популярният стратегически симулатор "Football Manager" използва своята платформа, за да предвиди какво ще се случи с Жозе Моуриньо в следващите 3 години, в които ще е начело на Манчестър Юнайтед.

Според алгоритъма на играта, Специалния ще наруши "правилото" да става шампион във втория си сезон начело на даден клуб, като титлата ще дойде след края на третия сезон на тима.

ЗАПЛАТА НА МОУРИНЬО - РАЗКРИТА

В първата си кампания Моуриньо ще изкачи тима до 2-о място в класирането, ще отпадне на четвъртфинал в Лига Европа (от Рома), а в купите на Англия ще отпадне рано-рано.

Вторият сезон е по-успешен за Специалния, който отново ще прати Юнайтед на второ място, но ще играе и финал в Шампионска лига. Там Моу ще загуби от Барселона във вълнуващ финал.

В третата година от своя контракт Моуриньо най-накрая ще спечели Висшата лига, а в Шампионска лига отново ще отпадне от Барселона, този път в полуфиналите.

МОУРИНЬО СЪСИПА ДОБРИЯ СИ "ПРИЯТЕЛ" ВАН ГААЛ

Що се отнася до трансферите, на "Олд Трафорд" ще пристигнат играчи като Кевин Воланд, Марио Манджукич, Матиас Фернандес, Джон Стоунс, Нолито и много други.

Най-голямата изненада е продажбата на Маркъс Рашфорд при завърналия се в елита Нюкасъл. Младият нападател обаче е сензацията на "Олд Трафорд" и абсолютен любимец на феновете, като едва ли Моуриньо би дръзнал да го продаде. Особено след края на първия си сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички