Идеалният отбор на Моуриньо наистина ще ви изненада


Идеалният отбор на Моуриньо наистина ще ви изненада
Снимка: Getty Images/Guliver

4828 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не можа да определи един-единствен идеален отбор от футболисти, които е ръководил през бляскавата си кариера. Португалецът даде интервю за официалния сайт на ФИФА, но подчерта, че на този въпрос никога не е отговарял и не смята, че подобен "идеален отбор" може да съществува.

"Винаги съм отказвал отговор и ще продължа да го правя. Толкова много играчи са давали кръвта и потта си, когато са играли за мен, как бих могъл да подчертая някои и да пренебрегна други?

Витор Баия, Петър Чех, Жулио Цезар... как бих могъл да избера само един? Жорже Коща, Рикардо Карвальо, Марко Матераци, Лусио, Валтер Самуел, Джон Тери... как бих могъл да избера само един?

Микаел Есиен, Уесли Снайдер, Неманя Матич, Кощиня, Маниш, Шаби Алонсо, Франк Лампард... как бих могъл да избера само един?

Не мисля, че някога ще мога да отговоря на такъв въпрос, защото никога няма да забравя братята си по оръжие", коментира колегиално Моуриньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички