И Гигс е категоричен: Моуриньо трябва да остане в Манчестър Юнайтед


И Гигс е категоричен: Моуриньо трябва да остане в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2064 0

Легендарният ас на Манчестър Юнайтед Райънг Гигс коментира тежката ситуация при "червените дяволи", но в същото време се превърна в поредния бивш играч на отбора, който се застъпва за настоящия мениджър на тима Жозе Моуриньо.

Специалния е под сериозно напрежение в последните месеци, а връхната точка достигна след двете поредни поражения на тима във Висшата лига - от Брайтън и Тотнъм. Много специалисти и анализатори чакат той да бъде уволнен, но феновете и много от легендите на клуба също са на страната на португалеца в тежкия за 20-кратните шампиони момент.

"В Манчестър Юнайтед имат фантастичен мениджър. Клубът минава през тежък период, но трябва да преминеш през тези трудни времена. Не виждам накъде ще поеме Юнайтед след Жозе Моуриньо. Смятам, че те имат точния човек и трябва да останат с него“, коментира Райън Гигс.

Междувременно в английската преса излезе информация, че Специалния може да бъде уволнен при какъвто и да е провал в следващата среща на тима срещу Бърнли.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички