И братът на Ромелу Лукаку ще играе във Висшата лига


И братът на Ромелу Лукаку ще играе във Висшата лига
Снимка: Gatty Images/Guliver

1995 0

Отборът на Нюкасъл привлече левия бек на Лацио Джордан Лукаку под наем до края на сезона, съобщи Sky Sports. 24-годишният брат на нападателя на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку е първата зимна покупка на мениджъра на "свраките" Рафаел Бенитес.

След като не взе участие с екипа на Белгия на Световното първенство в Русия през миналата година, той изигра първия си мач за "римските орли" на 20 януари, след като се възстановяваше от травма на коляното. Джордан игра заедно с брат си Ромелу по време на седемте си мача за Белгия, като двамата ще играят един срещу друг за първи път в едно първенство.

24-годишният защитник бе юноша на Андерлехт, когато Ромелу се присъедини към Челси през 2011. След това Джордан игра за белгийския Остенде, преди да отиде в Италия през 2016. 17-ият във временното класиране Нюкасъл приема у дома шампиона Манчестър Сити в следващия кръг във Висшата лига.

По-рано днес пък се появи информация, че новото попълнение на Челси Гонсало Игуаин е с една от най-големите заплати в лигата. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички