Ходжсън обмисля да повика сензацията Рашфорд в националния отбор


Ходжсън обмисля да повика сензацията Рашфорд в националния отбор

1315 0

Мениджърът на английския национален отбор Рой Ходжсън заяви, че се надява да продължат добрите изяви на приятната изненада в тима на Манчетър Юнайтед - Маркъс Рашфорд, както и се надява да го види да следва стъпките на Рууни.

Менуджърът твърди, че ако вихреното му представяне продължи, то е напълно възможно да повика младия играч в националния отбор.

"Надявам се, че той ще има възможността да се развива, без да е поставен на прекалено голям обществен натиск. Наблюдавам Рашфорд от вече 2 години, знам за него от дълго време, така че той е в списъка ни", заяви Ходжсън, цитиран от Goal.com

Маркъс Рашфорд дебютира за "червените дяволи" в осминафиналния мач от Лига Европа против Мидтиланд и отбеляза два гола в този мач, в който Манчестър Юнайтед победи с 5:1.

Младият нападател отбеляза и два гола в срещата от 27-ия кръг на английското първенство с Арсенал (3:2).

"Четири гола в три двубоя е страхотно постижение и ако той успее да запази доброто си представяне, то това би било страхотна както за Юнайтед, така и за Англия. Да се надяване, че момчето, на 18-годишна възраст, ще получи възможност за развитие, каквото получиха Рууни, Дейвид Бекъм, Пол Скоулс", завърши английският селекционер.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички