Хари Магуайър за критиките: Съдете ме след пет-шест години


Хари Магуайър за критиките: Съдете ме след пет-шест години
Снимка: Getty Images/Guliver

1640 0

Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър е убеден, че периодът му като играч на "червените дяволи" ще бъде успешен. Централният бранител призова да бъде съден за играта си след пет-шест сезона, а не още след първите няколко мача.

"Съдете ме след пет-шест години. Тогава може да се прецени дали съм бил успешен или не в този клуб. Вярвам и съм уверен, че след пет години за мен ще се говори като за успешен играч и тепърва ще ми се случват много хубави неща тук. Трябва да продължим да се подобряваме като отбор. Имам усещането, че това случи ли се, ще се усъвършенствам и като индивидуалност.

Голямата трансферна сума, която бе платена за мен не ме притеснява. Концентриран съм върху играта си", заяви Магуайър за официалното списание на клуба Inside United. В момента Манчестър Юнайтед се намира на незавидното 12-то място във Висшата лига със само 9 точки от 8 мача и тимът има нужда от подобрение в играта и резултатите.

Медиите в Англия информираха пък, че след загубата от Нюкасъл е имало скандал между играчите и Оле Солскяер. Ето какво е казал той на футболистите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички