Хари Кейн се извиси над всички, за да спаси Тотнъм


Хари Кейн се извиси над всички, за да спаси Тотнъм
Снимка: Guliver/GettyImages

1018 0

Вездесъщият в последните 3 сезона Хари Кейн отново се превърна в герой за клубния си Тотнъм. Английският нападател вкара единственото попадение за "шпорите", което донесе успеха на лондончани с 0:1 в градската битка с Кристъл Палас.

Мачът се игра почти изцяло пред вратата на Уейн Хенеси, но гол така и не падаше след превъзходните намеси, с които вратарят на Палас се отчете в срещата. Дори той обаче нямаше какво да направи в 88'.

При центриране от корнер на Ериксен към далечната греда Хари Кейн беше изпуснат от защитата и с глава успя да прати топката над вратаря Хенеси и във вратата - 0:1 в позла на "шпорите". Това беше и гол №35 на нападателя във всички турнири през настоящата кампания.

Нападателят излезе еднолично на листата с голмайстори във Висшата лига, като вече има 24 гола - един повече от Мохамед Салах. Египтянинът обаче има и 8 асистенции - 7 повече от Хари Кейн.

Победата праща Тотнъм на 4-о място в класирането с актив от 55 точки - две повече от Челси, който в момента играе срещу Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички