Халфът, който щеше да струва повече от Погба, ако играеше днес


Халфът, който щеше да струва повече от Погба, ако играеше днес

4651 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Диего Форлан коментира трансфера на Пол Погба на "Олд Трафорд". Уругваецът стори това в колонката си за авторитетен вестник от ОАЕ.

"Погба е отличен футболист, харесва ми. Мисля, че има потенциал да стане най-добрият халф на своето поколение. Дали си струва парите, за които се говори? Погба струва толкова, колкото един клуб е готов да плати за него", пише Форлан.

СНИМКА: Само един не слуша указанията на Моуриньо

Бившият уругвайски национал прекара две години и половина на "Олд Трафорд" и явно изпитва голямо уважение към клубната легенда Пол Скоулс, защото направи паралел между него и Погба.

"Ако Погба струва 100 милиона паунда, представете си колко Манчестър Юнайтед трябваше да плати за трансфера на Пол Скоулс, ако той играеше днес? Става дума за най-добрия полузащитник, с когото съм играл, Юнайтед имаше късмет, че той не пожела да напусне клуба и спечели всички трофеи с него", коментира Форлан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички