Гуардиола заплаши медиите с бойкот заради сгъстената програма на Сити


Гуардиола заплаши медиите с бойкот заради сгъстената програма на Сити
Снимка: Getty Images

491 0

Meниджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, предупреди, че ще ограничи комуникацията си с медиите, ако неговият отбор продължи да бъде ощетяван по отношение на своята програма.

Какво породи гнева на Пеп?

Испанецът беше възмутен след победата с 1:0 над Челси в полуфиналите на ФА Къп, защото "гражданите" играха този мач по-малко от 72 часа след сблъсъка с Реал Мадрид в Шампионска лига, продължил 120 минути.

Сити наистина е прецакан, но другите отбори не са виновни

Гуардиола посочи, че нито Челси, нито някой от другите полуфиналисти - Манчестър Юнайтед и Ковънтри Сити, са играли по средата на седмицата.

Шеговито или не, но той заплаши медиите

"Ако поискат фотосесия за телевизионни компании, ще кажа: "Не, зает съм, нямам време", посочи Гуардиола, вероятно на шега.

"Винаги присъствам на пресконференции, защото представлявам организацията. Винаги съм го правил и винаги ще го правя, но ако поискат нещо допълнително, тогава няма да имат време.

Ако ме накарате да играя на всеки три дни, тогава ще видите, че треньорите са способни на много", каза той, цитиран от "The Independent". Гуардиола се оплака от графика и след класирането на финал за ФА Къп. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички