Гуардиола с немислимо условие, за да подпише с Манчестър Сити


Гуардиола с немислимо условие, за да подпише с Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

2325 0

Старши-треньорът на Байерн Мюнхен Хосеп Гуардиола, който ще поеме английски тим от лятото, е поставил непосилно условие на Манчестър Сити, за да подпише с тима. Каталунецът иска "гражданите" да привлекат Лионел Меси, като едва след гаранция за подобен трансфер Пеп ще склони да подпише.

В информацията на "Дейли Експрес" се посочва, че Гуардиола иска отново да тренира аржентинската звезда, както и че подобен трансфер е "вероятен".

Едва ли обаче Сити ще примами Лионел Меси далеч от "Камп Ноу", независимо че клубът е способен да плати всяка трансферна сума и да даде на играча дори празен чек за неговата заплата.

Дори да не се стигне до трансфер се очаква Гуардиола да подпише именно с Манчестър Сити. От година и половина се знае за разговори между Чики Бегиристайн и треньора в тази насока, като двамата искат да осъществят план, с който "гражданите" да установят трайна доминация във Висшата лига, а и в Европа.

Гуардиола вече отказа на Челси, като единственият сериозен конкурент на Сити е градският съперник Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички