Гуардиола посочи какво го е направило горд от началото на сезона


Гуардиола посочи какво го е направило горд от началото на сезона
Снимка: Getty Images/Guliver

1076 0

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола обяви на пресконференция, че защитникът на шампионите Бенжамен Менди ще пропусне следващите 2-3 месеца поради травма на лявото коляно. Също така допълни, че целта пред отбора не е да останат неподими, въпреки силното представяне на тима.

"Миналия сезон постоянно се говореше, че ще останем непобедими. Отидохме на "Анфийлд" и загубихме. Затова няма смисъл да говорим за рекорди. В някои мачове ще губим, а в други ще печелим. Целта не е да бъдем непобедими. Трябва да съм горд с това, че Челси, Ливърпул и Тотнъм правят най-добрите си стартове в историята, а ние все още сме на върха. Постигнатото през миналия сезон само по себе си говори колко са добри момчетата".

Относно Менди  - от началото на новата кампания френският национал е изиграл девет мача във Висшата лига, като е дал пет асистенции. "Бенжамен Менди ще бъде аут от терените в следващите 10-12 седмици", заяви испанският специалист на пресконференцията. Освен това, полузащитникът на ,,гражданите“ Бернардо Силва също няма да вземе участие в събота срещу Уест Хем, след като се контузи по време на международната пауза на тренировка с португалския национален отбор. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички