Гуардиола обясни може ли Меси да отиде в Ман Сити


Гуардиола обясни може ли Меси да отиде в Ман Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

2018 0

Новият мениджър на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола получи страхотно посрещане от феновете на тима при официално му представяне начело.

Испанският специалист, който за последно води Байерн Мюнхен, изрази радостта си, че вече е част от клуба – мечта, която имал още като футболист.

Пред събралите се близо 6000 привърженици на „гражданите” Гуардиола сподели какви ще са първите му цели като треньор на тима, както и има ли възможност да привлече голямата звезда на световния футбол и Барселона Лионел Меси.

„Много съм щастлив, че съм тук и благодаря на ръководството на Манчестър Сити за тази възможност. Доказах се като треньор в Барселона и Германия – сега искам феновете на Сити да се гордеят с играта на този отбор.

Познавам играчите и техните качества, но сега те трябва да ми докажат какво могат. Трябва колкото се може по-скоро да изградим отборен дух. След това ще мислим за тактиката. Определено искам да създам нещо специално тук”, заяви Пеп.

А на въпрос дали е възможен трансфер на Меси в Сити, Гуардиола отговори красноречиво: „Съжалявам, Меси трябва да завърши кариерата си в Барселона”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички