Гуардиола лично разкри причината Яя Туре да не играе


Гуардиола лично разкри причината Яя Туре да не играе
Снимка: Guliver/GettyImages

1708 0

Хосеп Гуардиола е категоричен, че звездата на Манчестър Сити Яя Туре няма да влезе в игра, докато той и неговият агент Дмитри Селюк не се извинят на феновете, играчите и ръководството на тима за думите на представителя на футболистите в медиите.

Селюк нападна жестоко Пеп заради решението на треньора да остави халфа извън групата за Шампионска лига. Гуардиола обаче не "клекна" след атаката на агента, а ясно поясни, че очаква и двамата да се извинят на клуба.

НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ КОЙ ОТБОР Е БЯГАЛ НАЙ-МАЛКО В АНГЛИЯ

"За мен бе много трудно да го оставя извън групата за ШЛ, защото го познавам и знам, че е добро момче. Но на следващия ден, след като неговият агент говори, Яя беше аут", каза Гуардиола и продължи.

"Поне докато господин Селюк не се появи отново пред неговите приятели в медиите, защото той нямаше смелостта да ми се обади, и не се извини първо на Манчестър Сити, след това на съотборниците на Яя, и най-накрая на треньора. Когато това се случи, Яя ще бъде част от групата и ще има шанса да игра.

ВЕЛИКА ЛЕГЕНДА: МЕСИ Е ПО-ДОБЪР ОТ РОНАЛДО, ЗАЩОТО...

Като треньор, не мога да приема, че всеки агент ще излиза пред медиите и ще говори, ако неговият футболист не играе. Не мога да си представя, че по времето, когато аз бях футболист, някой агент можеше да излезе пред медиите и да говори срещу Йозан Кройф. Знам колко много Димитри Селюк обича Туре Яя. Ако наистина го обича толкова, да го покаже, извинявайки се на Манчестър Сити заради това, което направи във вестниците", подчерта Пеп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички