Гуардиола "яхна метлата" след "лекцията" към Грийлиш: Правя го заради камерите, аз съм звездата


Гуардиола "яхна метлата" след "лекцията" към Грийлиш: Правя го заради камерите, аз съм звездата
Снимка: Getty Images

1522 0

Meниджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола обясни саркастично защо се е разправял със своя футболист Джак Грийлиш след дербито с Арсенал във Висшата лига (0:0).

Перчи ли се Пеп?

След двубоя на "Етихад" испанецът бе заснет много емоционално да обяснява нещо на английския национал. Някои фенове дори заподозряха, че Гуардиола по този начин се перчи пред камерите и той коментира това.

Пеп: Ако Ерлинг вкара 3 гола, комплиментите трябва да са за мен

Как обясни действията си Гуардиола

"Правя го заради камерите, заради моето его. Аз съм знаменитостта в отбора и ако камерите са върху мен, тогава мога да спя, защото получавам невероятно удовлетворение от това", каза треньорът, цитиран от "The Independent".

"Винаги се опитвам да критикувам играчите на терена, като им давам да разберат колко са лоши. Когато Ерлинг вкара три гола, комплиментите трябва да са за мен, а не за тях. За това използвам камерите. Моят съвет за следващия път: не ни снимайте и това няма да е проблем", завърши Гуардиола. Наскоро Гуардиола се ядоса и заради предимство на Реал Мадрид пред Сити. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички