Гуардиола и Клоп си дали прелюбопитно обещание след финала


Гуардиола и Клоп си дали прелюбопитно обещание след финала
Снимка: Getty Images/Guliver

11981 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп направи любопитно разкритие след спечелването на Шампионска лига снощи в Мадрид. Оказа се, че един от първите, които са му се обадили да го поздравят за успеха, е мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола.

При това двамата са си дали още по-изненадващо обещание. Както е известно, цял сезон германецът и испанецът водиха битка за титлата в Англия, която в крайна сметка беше спечелена от Гуардиола.

"Преди секунда по телефона ми се обади Пеп Гуардиола. Кондиционният ни треньор (Лий Ноубс) работеше за Манчестър Сити в началото на сезона, но искаше да спечели Шампионска лига... Не, това е шега", заяви Клоп, цитиран от rte.ie.

"И вече си обещахме един на друг, че отново ще си сритаме зад**ците следващия сезон. Ще се борим за всичко и да видим дали ще получим нещо", добави специалистът. Вижте в този материал каква е рекордната сума, която Ливърпул спечели от евроучастието си през този сезон. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички