Гуардила би няколко пъти и се помисли за крал, но...


Гуардила би няколко пъти и се помисли за крал, но...
Снимка: Guliver/GettyImages

1699 0

Хосеп Гуардиола призова агента на Яя Туре - Дмитри Селюк, да се извини на клуба и играчите за отношението, което показа към тях и към треньора, когато стана ясно, че халфът няма да играе през този сезон в Шампионска лига.

Испанският специалист дори заплаши да не пуска изобщо Туре в игра, докато двамата не се извинят за поведението, което демонстрираха към английския клуб. Руснакът обаче изобщо не се уплаши, а напротив - премина в офанзива и отново нападна наставника на "гражданите".

ГУАРДИОЛА С УЛТИМАТУМ КЪМ ЯЯ ТУРЕ

"Гуардиола спечели няколко мача и сега какво - помисли се за крал. Живеем в Европа и мога да казвам каквото си пожелая и Пеп не може да ме спре по никакъв начин. Ще се извиня на Гуардиола, но той трябва първо да се извини на Мануел Пелегрини за това, което му направи", каза Селюк.

Както е известно, в средата на миналия сезон Гуардиола изненадващо обяви, че ще поеме Манчестър Сити след края на кампанията. Това подейства демотивиращо на много от играчите на "гражданите", а Мануел Пелегрини беше поставен в изключително неприятна ситуация в последните 6 месеца от своя контракт на "Етихад".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички