Гръцки национал отказа на Юнайтед - подписва с Арсенал


Гръцки национал отказа на Юнайтед - подписва с Арсенал
Снимка: Guliver/GettyImages

2172 0

Футболистът на Борусия (Дортмунд) Сократис Папастатопулос ще подпише с английския Арсенал. За това призна бащата на централния бранител – Хараламбос Папастатопулос, който разкри и че синът му е отказал оферта от Манчестър Юнайтед.

"Имаше интерес и от Манчестър Юнайтед, но той трябваше да ги чака до юли. Юнайтед имат отлични отношения с Дортмунд и двата клуба водеха преговори, но Сократис избра да отиде в Арсенал", заяви Хараламбос за гръцкото "Radio 24/7“.

"Арсенал имаха сериозен интерес към него още преди две години, но не знам защо тогава нещата не се получиха. Сега обаче той отива да играе на по-високо ниво, в най-силното първенство в света, и вярвам, че ще се справи добре. Основната причина този трансфер да се осъществи е, че до края на договора му с Дортмунд остава само една година, което бе решаващо“, допълни бащата на играча, който разкри, че трансферът ще бъде обявен днес.

Очакванията са Арсенал да плати близо 16 милиона паунда за 29-годишния защитник, който ще подпише договор за три години с клуба от Северен Лондон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички