Гризман не съжалява, че е отказал на Манчестър Юнайтед


Гризман не съжалява, че е отказал на Манчестър Юнайтед
Снимка: Gulliver/GettyImages

1487 0

Нападателят на Атлетико Мадрид Антоан Гризман не съжалява за решението си да откаже да премине в редиците на Манчестър Юнайтед.

През лятото Атлетико нямаше право да регистрира нови играчи, а Гризман остана лоялен на клуба и предпочете да продължи договора си, вместо да премине на "Олд Трафорд", въпреки че предложението на "червените дяволи" бе изгодно за французина във финансов план.

Новата кампания се разви коренно различно за двата отбора. Юнайтед е по петите на Сити във вътрешното първенство, а в Шампионската лига вече си гарантира място в плейофите. Атлетико в същото време изостава с 10 точки от Барселона в Ла Лига, а в най-престижния европейски турнир вече няма шансове да отиде в следващия етап.

Резултатността на Гризман също е разочароваща - само три гола в 14 мача. "Въпреки всичко, не съжалявам, че останах в Атлетико. Това беше моят избор и съм радостен, че взех това решение. Да, не успявам да вкарам вече в седем поредни срещи, но, повярвайте ми, головете ще се върнат задължително", изрази своята увереност Гризман през Telefoot.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички