Говори Месут Йозил: Защо забавих подновяването на договора си с Арсенал?


Говори Месут Йозил: Защо забавих подновяването на договора си с Арсенал?
Снимка: Guliver/GettyImages

2326 0

Месут Йозил официално поднови договора си с Арсенал. След като вчера BBC и Sky Sports обявиха, че той се е разбрал за нов договор за 3.5 години и 350 хиляди паунда седмична заплата, днес от клуба обявиха официално щастливата за феновете на тима новина.

Германският национал обясни, че решението му е отнело много време, тъй като е искал да бъде сигурен, че постъпва правилно. Както е известно, около година той забавя решението си, като мнозина бяха категорични, че той ще изчака да изтече договорът му и ще се насочи към Манчестър Юнайтед или Ювентус.

"О, да! Горд съм да обявя: Подписах това нещо! Още три години ще бъда част от Арсенал. Това беше едно от най-важните решения в живота ми и от футболната ми кариера - затова трябваше да помисля сериозно и да разговарям с всеки един от най-близките ми, за да взема правилното решение... Хубавите неща стават бавно! В крайна сметка последвах сърцето си. както винаги съм казвал - тук се чувствам като у дома си и съм силно мотивиран да постигна много успехи в следващите години с Арсенал. Веднъж "топчия", винаги "топчия", написа щастливият Йозил в профила си във Facebook.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички