Голямото падение на Валдес - потвърдиха трансфера му в неочакван отбор


Голямото падение на Валдес - потвърдиха трансфера му в неочакван отбор

1011 0

Бившият вратар на Барселона и носител на титлата в Шампионска лига Виктор Валдес премина официално в белгийския Стандарт Лиеж.

Бившият испански национал премина през миналата зима в състава на Манчестър Юнайтед, но скоро след това изпадна в немилост, след като се скара с мениджъра Луис ван Гаал. Той не е играл за "червените дяволи" в последните 8 месеца и логично се стигна до негов трансфер.

Той преминава в белгийския тим под наем до края на сезона, като тогава изтича и договорът му с Манчестър Юнайтед. 34-годишният страж ще се опита да си върне формата в Стандарт, а след това да си намери отбор, в който да играе като титуляр в следващите няколко години.

Кариерата на Валдес претърпя сериозен удар, след като той отказа да преподпише договора си с Барселона с идеята да се реализира в друго първенство. Тогава обаче той скъса коленни кръстни връзки и след 9-месечно възстановяване накрая успя да подпише с Манчестър Юнайтед. Испанският страж определено няма да помни престоя си на "Олд Трафорд" с добро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички