Големия Сам почна начело на Англия с победа в 95-ата минута (ВИДЕО)


Големия Сам почна начело на Англия с победа в 95-ата минута (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1765 0

Сам Алърдайс спечели дебютния си мач начело на английския национален отбор, след като Адам Лалана вкара малко случаен гол в 95-ата минута и разплака домакините от Словакия за 1:0 в първия двубой от световните квалификации.

Острието на Ливърпул се оказа на точното място в наказателното поле в самия край на добавеното време и на пръв поглед анемичният му удар успя да намери път към мрежата на слисаните домакини, за да осигури успеха на "Трите лъва".

Словакия може да съжалява горчиво за поражението не само заради късния гол, а защото в 57-ата минута остана с човек по-малко на терена след втория жълт картон на Мартин Шкъртел.

Така Големия Сам започна с успех периода си начело на английския тим, но феновете едва ли са останали твърде доволни от показаното на терена. Уейн Рууни влезе завинаги в историята на "Трите лъва", записвайки 116-ия си мач, с което изпревари на първото място във вечната класация по този показател Дейвид Бекъм.

Привържениците обаче се подразниха от факта, че Рууни през по-голямата част от мача играеше като опорен халф и често действаше дори зад полузащитниците Джордан Хендерсън и Ерик Дайър.


Adam Lallana Amazing Goal - Slovakia vs England... by usman-nasir4

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички