Гигс: Ренато Санчес ще бъде сред най-добрите във Висшата лига


Гигс: Ренато Санчес ще бъде сред най-добрите във Висшата лига
Снимка: Guliver/GettyImages

1777 0

Легендатата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс очаква през този сезон Ренато Санчес да бъде сред най-добрите футболисти във Висшата лига. В края на август ръководството на английския Суонзи осъществи истински трансферен удар, привличайки халфа на Байерн Мюнхен, който ще играе на „Либърти Стейдъм“ под наем до края на сезона.

"Санчес нямаше успешен сезон в Байерн, но се случват такива неща. Той е млад футболист, който от Бенфика отиде в съвсем друга държава, с друг език и твърде големи очаквания“, смята Гигс.

"Но той е много талантлив и Висшата лига ще му допадне, защото е агресивен играч. Той може да се справи с предизвикателството, защото отива в клуб, в който се играе футбол по правилния начин", допълва носителят на 13 титли от Висшата лига.

Гигс разкри, че новото попълнение на „лебедите“ е бил трансферна цел пред „червените дяволи“ преди години. "Спомням си, че го гледах преди три години, когато беше още тийнейджър в Бенфика и веднага ми направи много добро впечатление. Тогава си помислих, че той би паснал много добре на някой отбор от Премиършип", завършва най-успешният футболист в историята на английския футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички