Гениален отговор на Моуриньо към критиките на легендите


Гениален отговор на Моуриньо към критиките на легендите
Снимка: Getty Images/Guliver

4561 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо отново се прояви като брилянтен специалист не само по отношение на футбола, но и във връзката си с медиите и легендите.

СКОУЛС ЗДРАВО НАХЕЙТИ ПОГБА

Специалния даде гениален отговор на критиките от различни страни напоследък, още преди да е започнал сезона, и то от бивши знакови фигури на "червените дяволи" - най-вече Пол Скоулс.

СКОУЛС КЪМ ЗЛАТАН: СТЯГАЙ СЕ, ТУК НЕ ТИ Е ПСЖ

Скоулс първо разкритикува Пол Погба, че не бил нищо особено и не струвал 100 милиона, а след това предупреди Златан Ибрахимович, че се намира в огромен клуб и да не си мисли, че още си е в ПСЖ.

Моуриньо обаче не влезе в словесни полемики, напротив, прояви се като отличен дипломат.

ПРАВ Е СКОУЛС ЗА ЗЛАТАН - ЮНАЙТЕД НЯМА НИЩО ОБЩО С ПСЖ

"В клуб като Юнайтед имаш легенди от 5 години, легенди от 10 години, от 15 и от 20. Всички те имат не само много сериозно мнение за отбора, а някои от тях са и на много важни позиции в медиите, което им позволява да са още по-могъщи мотиватори или критици", заяви Моуриньо, визирайки хора като Скоулс, Райън Гигс, Рио Фърдинанд и Рой Кийн.

"Щом си легенда на Юнайтед, значи не си просто телевизионен анализатор. Думите ти за клуба се слушат от фенове по цял свят и когато си доволен от отбора, допринасяш за инерцията. Когато не си доволен, вероятно правиш ситуацията малко по-трудна.

Трябва да слушаме мнението на легендите ни, аз не мога да ги пренебрегна, а само да ги обгърна. Затова използвам възможността да ги поканя в Карингтън на тренировките. Юнайтед е вашият дом, вие винаги сте добре дошли, никой не може да ви попречи да влезете в дома си.

Каквито критики имате към нас, елате в Карингтън и ни ги споделете", коментира Моуриньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички