Гави иска нов договор с Барселона, не иска и да чуе за Челси


Гави иска нов договор с Барселона, не иска и да чуе за Челси
Снимка: Getty Images

4387 0

Новоизлюпената звезда на Барселона – Гави, няма никакъв интерес да напуска испанския клуб посока Челси, съобщават медиите в Испания.

Халфът, който започна да играе все по-често за „блаугранас”, е само на 17 години и влезе в Топ 5 на Златните момчета за 2021-а година, заедно със съотборника си Педри.

Барселона работи по нов договор за Габи, като настоящият му изтича през 2023-а година, а Челси готвят оферта от 50 милиона евро, за да освободят откупуващата му клауза в този момент.

Според каталунската преса обаче тийнейджърът е отхвърлил категорично възможността да напусне Барселона и има желание да продължи кариерата си на „Камп Ноу”.

Според медиите Барса ще интегрира клауза от един милиард евро, какавто е практиката на клуба, със следващия договор на Гави.

Халфът има една асистенция в 15 мача във всички турнири за Барселона, а в 10 от тях е играл пълни 90 минути до този момент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички