Гари Невил защити Конте и нападна Моуриньо


Гари Невил защити Конте и нападна Моуриньо
Снимка: Getty Images/Guliver

332 0

Бившият десен бек на Манчестър Юнайтед Гари Невил смята, че Жозе Моуриньо завижда на колегата си в Челси Антонио Конте.Това е и причината да го коментира толкова често.

Португалецът няколко пъти казва, че Челси е много дефанзивен отбор, но точно с дефанзивна тактика Специалния постигна най-големите си успехи начело на Челси и Интер.

"Моуриньо може би завижда. Вероятно казва тези неща като комплимент, защото като гледам Челси, те ми изглеждат много балансирани, правилният микс от всичко нужно. Този сезон не е имало мач, в който да гледам Челси и да си помисля, че са скучни. Гледах как гостуват на Манчестър Сити и бяха невероятни, гледах как удържат в защита, когато е необходимо, видях ги да играят страхотен футбол”, казва Гари Невил за Sky Sports.

"Когато гледам Челси този сезон, те имат отбор, който притежава правилния баланс и ако Жозе Моуриньо говори такива неща, може би той е малко заядлив, но и той знае, че това е балансът на един шампионски отбор. Жозе търси този баланс, разбирайки че в Юнайтед трябва да си малко по-атакуващ в начина си на игра”, заяви още Невил.

Манчестър Юнайтед е в серия от 16 поредни мача без загуба във Висшата лига, но е на шесто място в класирането.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички