Гари Невил: Сега Юнайтед може да гледа с оптимизъм в бъдещето


Гари Невил: Сега Юнайтед може да гледа с оптимизъм в бъдещето
Снимка: Getty Images/Guliver

1185 0

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед и Англия Гари Невил, който понастоящем е експерт в британска телевизия, коментира играта на "червените дяволи" в мача с Тотнъм в 29-ия кръг на Висшата лига. Двубоят на "Олд Трафорд" завърши с победа за Юнайтед с 3:0.

"Когато назначиха Ван Гаал за треньор на Манчестър Юнайтед, се смяташе, че той ще използва схемата 4-3-3, но той реши да играе по схема, която използваше в националния отбор на Холандия на световното първенство - с трима централни защитници. Това решение трябваше да бъде изхвърлено след няколко мача. Тогава те изиграха няколко срещи с диамант в центъра на терена и сега преминаха на 4-3-3", коментира Невил пред "Sky Sports".

"Не мисля, че Ван Гаал ще промени тази тактика много скоро, тъй като скоростта на играта на отбора в мача с Тотнъм бе по-висока, отколкото във всеки друг мач от сезона досега. Накрая отборът премина от дълги на къси пасове, даже защитниците понякога подаваха отлични пасове. Тотнъм задължително трябваше да бъде победен, защото целта на отбора е място в първата четворка", продължи бившият защитник.

"Сега в Манчестър Юнайтед могат да се чувстват уверени преди пътуването до "Анфийлд" следващия уикенд. Сега отборът може да гледа в бъдещето с оптимизъм", завърши Невил.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички