Гаранция за зрелище! Последният голям мач за Клоп на "Анфийлд" с Ливърпул: Залогът е топ 4


Гаранция за зрелище! Последният голям мач за Клоп на "Анфийлд" с Ливърпул: Залогът е топ 4
Снимка: Getty Images

5699 0

Остават само три мача до края на сезона за Ливърпул. Последните три преди Юрген Клоп да се раздели с клуба. И макар мърсисайдци да нямат шанс за още един трофей освен Купата на Лигата (на теория могат да станат шампиони, но трябват по две издънки от Арсенал и Манчестър Сити), то те ще искат да изправят наставника си с успешна победна серия.

Ливърпул срещу Тотнъм: Последният голям мач за Клоп на "Анфийлд"

Тимът спечели само един от последните си пет шампионатни двубоя, а сега посреща на "Анфийлд" Тотнъм в последния по-голям дуел за Клоп с тима. И залогът може да не е титла, но е доста ценен - място в топ 4 на фона на ожесточената битка, която "шпорите" водят с Астън Вила.

Платформата за онлайн спортни залози efbet предлага коефициент от 1,50 за това Ливърпул да победи у дома, както и ставка от 5,20 за така важния успех за Тотнъм. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 5,40. Те се изправят един срещу друг днес (05.05) от 18:30 часа българско време.

Ливърпул срещу Тотнъм

Двата тима правят много зрелищни дуели в последно време, като са си отбелязали цели 26 попадения в най-скорошните седем мача помежду си. Това прави средно по близо четири на мач (всички сблъсъци са от Висшата лига). Във всеки от тях се стига до гол/гол, а победите за Ливърпул са четири - за Тотнъм - една, а равенствата - две.

Още два интригуващи мача от съботната програма във Висшата лига

В същия ден, но с по-ранен начален час има още два интригуващи дуела от английския елит. От 16:00 часа българско време започва Брайтън срещу Астън Вила - мач, който Тотнъм ще следи с интерес и ще стиска палци на "чайките". Със същия начален час и е второто поредно лондонско дерби на "Стамфорд Бридж", този път между Челси и Уест Хем. Ето и коефициентите на efbet за двата мача:

  • Брайтън (2,90) - Астън Вила (2,30): Х - 3,75;
  • Челси (1,65) - Уест Хем (4,50): Х - 4,50.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички