Фърдинанд и Джерард съсипаха Погба и Лингард заради поредното им видео (ВИДЕО)


Фърдинанд и Джерард съсипаха Погба и Лингард заради поредното им видео (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/Getty Images

1176 0

Две легенди на футбола и в частност на Манчестър Юнайтед и Ливърпул - Рио Фърдинанд и Стивън Джерард - коментираха един от поредните постове на Пол Погба и Джеси Лингард в социалните мрежи.

Двамата близки приятели и съотборници в "червените дяволи" пуснаха видео, на което танцуват по нов оригинален начин.

"Такова нещо може да правиш постоянно, но само когато печелиш. В момента сме пети в първенството, не сме в Шампионска лига и не сме в позиция за класиране в Шампионска лига. Нито сме спечелили титлата, нито някоя купа.

Затова такива неща са недопустими. Да, личи си добра атмосфера в съблекалнята, но по времето на сър Алекс нямаше как да се случи нещо такова", коментира Фърдинанд в ефира на BTSport.

Джерард се съгласи и допълни, че в такива случаи е по-добре подобни сцени да не се споделят в социалните мрежи поради изброените причини.

В студиото все пак отчетоха, че фенският гняв е насочен основно към Лингард, защото той е млад и се бори за титулярно място, а Погба все пак е постигнал сериозни успехи в Ювентус.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички