Фулъм взе национал на Португалия преди старта на сезон 2022/23 в Англия


Фулъм взе национал на Португалия преди старта на сезон 2022/23 в Англия
Снимка: Getty Images

780 0

Новакът в английската Висша лига през сезон 2022/23 - Фулъм, подписа договор с полузащитника на Спортинг Лисабон Жоао Палиня!

Привличането на португалския национал в Лондон струва 20 милиона паунда и той става първото ново попълнение на "котиджърс" след спечелената директна промоция от Чемпиъншип.

26-годишният футболист парафира 5-годишен договор и заяви: "Много съм щастлив да бъда тук. Това е голяма възможност за мен, за моята кариера, да играя в това, което е по мнение, най-доброто първенство в света. Подписах с голям клуб. Клубът ме искаше и го избрах, така че обещавам на феновете, че ще дам най-доброто от себе си".

"Жоао Палиня се подобри в Португалия както на клубно, така и на международно ниво. Той беше една от основните ни цели през този прозорец. Докато имаше други топ отбори, които се интересуваха от привличането му, сме развълнувани, че Жоао избра да дойде тук и че иска да играе за Фулъм под ръководството на нашия страхотен треньор Марко Силва", добави вицепрезидентът на клуба Тони Кан.

Вижте още: Арсенал официално привлече футболист на Манчестър Сити!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички