Фирмино: Нашите ме заключваха вкъщи, за да спра с футбола


Фирмино: Нашите ме заключваха вкъщи, за да спра с футбола

2260 0

Полузащитникът на Ливърпул Роберто Фирмино разкри, че неговите родители не са му позволявали да играе футбол. Майката и бащата на 24-годишния играч се опитали да го откажат от топката, тъй като искали синът им да заложи на образованието.

"Когато бях момче, понякога майка ми и баща ми се обявяваха против това, че играя футбол. Те искаха да уча", разкри Фирмино пред "Daily Telegraph".

"Понякога те ме заключваха вкъщи. Но днес аз съм тук и съм благодарен за това. Майка ми понякога ми напомня за тези дни. Но аз й казвам, че футболът е добра кауза", споделя халфът.

"В началото ми беше доста трудно да оставя семейството си - майка ми плачеше всеки ден. на мен самият не ми беше леко. Но това е животът. Длъжни сме да се стремим към своите мечти и ето ме тук", разказва Фирмино.

Бразилецът премина в Ливърпул от Хофенхайм през летния трансферен прозорец срещу 29 млн. паунда. Халфът вече записа 16 мача за английския клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички