Феновете на Арсенал ще протестират срещу Венгер


Феновете на Арсенал ще протестират срещу Венгер

739 0

Тръстът на привържениците на Арсенал предупреждава, че свободните седалки в домакинството на Хъл Сити може да са около 10 000. Двубоят е тази събота (11 февруари) от 14:30 часа българско време.

От организацията съобщава, че по този начин феновете ще изразят протеста си срещу мениджъра на тима Арсен Венгер, както и срещу слабите резултати на тима. "Артилеристите" изостават на 12 точки от лидера във Висшата лига - Челси, което отново породи спекулациите за оставка на французина. 

Миналия сезон феновете отново организираха пеотест срещу Венгер. В срещата срещу Норич хиляди привърженици призоваха французина да си тръгне с плакати и банери, но другата половина от стадиона скандираше името на треньора.

Говорителят на на тръста Тим Пейтън заяви, че до този момент няма индикации да има организиран протест, просто феновете са ядосани от резултатите през последните няколко години.  

"Голям брой от притежателите на сезонни билети сега си избират на кои мачове да ходят и на кои – не. Някои просто са изпаднали в апатия, защото усещат, че клубът не се развива", заяви Пейтън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички