Фенове на Манчестър Юнайтед показаха мнението си за Пол Погба (СНИМКА)


Фенове на Манчестър Юнайтед показаха мнението си за Пол Погба (СНИМКА)
Снимка: Guliver/GettyImages

8774 0

Когато Манчестър Юнайтед брои над 100 милиона евро за Пол Погба на Ювентус, всички на "Олд Трафорд" очакваха именно френският халф да поведе отбора отново към огромни успехи. Вместо това кариерата на световния шампион с Франция е на приливи и отливи, когато играе с екипа на "червените дяволи" и това не се харесва на феновете на тима.

Освен това в хода на лятото Погба бе свързван с изходящ трансфер в посока Реал Мадрид. Самият играч дори сподели, че е готов да си тръгне от Манчестър, за да премине на "Сантиаго Бернабеу", което допълнително разгневи привържениците на 20-кратните шампиони на Острова.

Сега те ясно показаха какво е мнението им за играча. Пред базата на клуба има табела, на която пише, че на играчите е забранено да спират и да дават автографи, за да се избегнат пътни проишествия. Самата табела пък бе надраскана с червен спрей, с който бе изписано: Pogba out (б.р. - Погба вън).

Това очаквано доведе до гневни коментари по негов адрес. Във втория кръг от новия сезон в Англия Погба пропусна и дузпа, което доведе до расистки скандал. Как го защитиха неговите съотборници може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички