Фен на Манчестър Юнайтед сравни тима с изпаднал отбор (ВИДЕО)


Фен на Манчестър Юнайтед сравни тима с изпаднал отбор (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2861 0

Снощи Манчестър Юнайтед записа втора поредна загуба в Английската Висша лига. „Червените дяволи“ загубиха от Бърнли с 0:2 като домакини, но по-лошото за тях в случая бе реакцията на феновете след втория гол на гостите. Редица почитатели на Манчестър Юнайтед напуснаха местата си на „Олд Трафорд“ още около 60-тата минута на срещата в знак на протест срещу случващото се в клуба.

Един фен на Манчестър Юнайтед обаче бе още по-ядосан от останалите. Въпросният привърженик е летял от Австралия специално, за да гледа въпросния мач и е останал бесен от крайния резултат в срещата и от начина на игра на футболистите в червени фланелки. В интервю извън стадиона след мача австралийският фен дори спомена, че любимият му клуб може да последва съдбата на Съндерланд, който изпадна в третото ниво на английския футбол в рамките на два сезона.

Въпреки слабите резултати в последно време за момента бордът на Манчестър Юнайтед гласува доверие на мениджъра Оле Гунар Солскяер и не смята да го уволнява. Ето какво е мнението на букмейкърите по темата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички