Фелайни наруши мълчанието си: Няма да се моля 10 пъти за нов договор, имам оферти и от други отбори


Фелайни наруши мълчанието си: Няма да се моля 10 пъти за нов договор, имам оферти и от други отбори
Снимка: Getty Images/Guliver

2931 0

Звездата на английския Манчестър Юнайтед Маруан Фелайни наруши мълчанието около бъдещето си. Белгиецът е с изтичащ договор след края на сезона и има възможност да напусне "Олд Трафорд".

Халфът разкрива, че през миналия сезон е имал разговор с мениджъра Жозе Моуриньо, като тогава е заявил, че иска да подпише и да остане част от отбора още дълго.

"Всички в клуба правят и невъзможното, за да остана. Сега аз съм в по-добра позиция, особено след като Моуриньо заяви, че съм важен за отбора. 

През миналата година отидох при мениджъра и казах, че искам нов договор. После поисках и втора среща, но няма 10 пъти да се моля за нов контракт. Чак след това станах важен. А един важен играч би струвал на голям отбор около 50 милиона евро. От клуба знаят това, а и знаят, че тогава сбъркаха. Сега съм на 30 и съм с изтичащ договор. Има и не малко отбори, които показват интерест. Чакам, за да разбера какво ще стане", споделя Фелайни пред "Daily Mail".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички