Фамилия Глейзър лично уволнява Луис Ван Гаал


Фамилия Глейзър лично уволнява Луис Ван Гаал
Снимка: Getty Images/Guliver

1186 0

Част от фамилия "Глейзърс" - собствениците на Манчестър Юнайтед, днес ще бъдат в града, за да се срещнат лично с мениджър на тима Луис Ван Гаал и да му съобщят, че е уволнен, научи "Mirror".

Американците са решили лично да уведомят холандеца за своето решение, за което стана ясно още вчера преди финала за ФА къп. "Червените дяволи" не са доволни от представянето на специалиста, а окончателно решение е взето след равенството на Манчестър Сити срещу Суонси, което класира "гражданите" в Шампионска лига за сметка на Юнайтед.

Първата сделка на Моу в Юнайтед чупи трансферния рекорд

Луис Ван Гаал сложи край на 3-годишната суша откъм трофеи на "Олд Трафорд", след като изведе своите до триумф за ФА къп, но това не се оказа достатъчно, за да бъде оставен на своя пост. В последния си двубой у дома Манчестър постави и антирекорд, след като мачът срещу Борнмеут беше посетен от малко повече от 40 хиляди души.

Очаква се Глейзър да останат в Англия и в следващите няколко дни, за да проведат среща и с Жозе Моуриньо, който ще е следващият мениджър на Манчестър Юнайтед. Очаква се Специалния да бъде назначен на новия си пост във вторник или сряда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички