Фалкао: Трябва да намеря място, където мога да играя


Фалкао: Трябва да намеря място, където мога да играя

1262 0

Футболистът на Манчестър Юнайтед Радамел Фалкао заяви, че след края на сезона ще вземе решение къде да продължи кариерата си. За момента обаче той е изцяло концентриран върху престоя си в Манчестър Юнайтед.

"Когато първенството приключи, ще седна, ще анализирам нещата и ще реша какво е най-добре за мен", заяви Фалкао пред колумбийско радио и добави: "Очевидно, трябва да намеря място, където мога да играя.".

Независимо от думите си, футболистът заяви, че ще даде всичко от себе си в Манчестър Юнайтед до края на сезона, въпреки че не получава много игрово време.

"Напълно съм фокусиран върху клуба. Има още осем мача до края и всичко може да се случи. Ван Гаал взима решения като всеки друг треньор. Независимо дали са в моя полза или не, трябва да бъда професионалист и да се възползвам от времето, което получавам. Това е всичко. Щастлив съм в отбора и с това как феновете и съотборниците ми се отнасят с мен. Ще се боря до края в Манчестър Юнайтед", сподели Фалкао.

Голямата цел пред Манчестър Юнайтед до края на сезона остава класиране за Шампионската лига. За момента "червените дяволи" заемат четвъртото място във Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички