Фабрегас записа невероятен рекорд


Фабрегас записа невероятен рекорд
Снимка: Getty Images/Gulliver

994 0

Футболистът на Челси Сеск Фабрегас записа впечатляващ рекорд във Висшата лига. Това се случи снощи при успеха на Челси с 3:0 над Мидълзбро. Испанецът стана първият играч, който реализира 10 или повече асистенции в шест различни сезона на английското първенство.

"Годината беше различна за мен, защото съм свикнал да играя постоянно във всеки клуб, но така узрях повече. Не ми беше лесно и хората ми казваха, че не съм типът футболист за Антонио Конте и че трябва да си тръгна, но аз обичам предизвикателствата", сподели Сеск.

"Очевидно е, че не играх във всеки мач, но пък взех участие в последните 20 срещи. Качеството в играта ми беше фантастично и навярно моят принос е още по-голям. Трябваше да запазя спокойствие. Надявам се да спечелим и ФА Къп. Гордея се с постигнатото и с отбора."

"Нашата серия от 13 поредни победи ни даде нужната увереност. Все още не сме приключили, трябва да направим още една крачка. Но ние сме най-добрият и най-постоянният отбор. Работим здраво и липсата на участие в Шампионска лига ни помогна да се подготвим по-добре", добави испанецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички