Ето какво ще направи Гари Невил, ако Ливърпул станат шампиони


Ето какво ще направи Гари Невил, ако Ливърпул станат шампиони
Снимка: Getty Images/Guliver

6673 0

Отборът на Ливърпул води убедително в класирането във Висшата лига и е необходимо чудо, за да не успеят мърсисайдци да вдигнат титлата в шампионата. Играчите на Юрген Клоп се нуждаят от само още 6 победи до края на сезона, за да вдигнат титлата в Англия. Разбира се, задаващият се успех на Ливърпул няма да бъде посрещнат положително от големите им врагове от Манчестър Юнайтед.

Един от хората, които ще приеме триумфа на мърсисайдци в Англия по-трудно е бившият защитник на „червените дяволи“ Гари Невил. Бившият капитан на Манчестър Юнайтед в момента е анализатор в „Скай Спортс“ с легендата на Ливърпул Джейми Карагър. Самият Карагър обясни какво ще направи бившият му съотборник в националния отбор на Англия, ако Ливърпул спечели първенството след няколко седмици. „Той вече оглежда полети за Папуа Нова Гвинея. Той не може да си запази ден за полет все още, тъй като не знае в кой ден Ливърпул ще спечели първенството. Той все още се бави, но има редица привърженици на Евертън, които са си запазили места в същия самолет“, пошегува се Джейми Карагър.

Ливърпул имат седмица почивка, след което подновяват битката за титлата във Висшата лига с гостуване на Норич. А ето каква татуировка си направи привърженик на мърсисайдци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички