Ето ги възможните наследници на Моуриньо, испанец е фаворит


Ето ги възможните наследници на Моуриньо, испанец е фаворит
Снимка: Getty Images/Guliver

1596 0

Очаквано, след като стана факт, уволнението на Жозе Моуриньо от Челси е водеща тема в английските спортни издания. И логично, започнаха спекулациите относно наследника на португалеца в лондонския клуб.

Най-сериозно разглежданите варианти са имената на Хосеп Гуардиола, Хуанде Рамос и Брендън Роджърс. Споменава се и името на италианския специалист Марчело Липи, както и това на Гуус Хидинк, но последният се разглежда като временен вариант.

Според изданията на Острова, Рамос е най-възможният вариант за Челси. Той вече бил в Лондон от вчера и води преговори с ръковдството на клуба.

Реален е и варинтът с бившия треньор на Ливърпул. Роджърс познава добре обстановката на "Стамфорд Бридж", след като бе в щаба на Моуриньо при предишния му престой в Челси.

Според сайта на известния италиански журналист Джанлука Ди Марцио, украинската звезда Андрий Шевченко също може да получи пост в Челси. Не става дума обаче за треньорското кормило, а за длъжността на директор.

Бившият футболист на "сините" редовно е забелязван да гледа мачовете на отбора в компанията на собственика Роман Абрамович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички