Ерик тен Хаг посочи нещо позитивно и нещо негативно след Манчестър Юнайтед 4:2 Шефилд


Ерик тен Хаг посочи нещо позитивно и нещо негативно след Манчестър Юнайтед 4:2 Шефилд
Снимка: Getty Images

669 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, посочи по нещо позитивно и нещо негативно след зрелищното 4:2 срещу Шефилд Юнайтед в сряда (24-ти април) вечер.

"Червените дяволи" изоставаха на два пъти в резултата, но голове на Хари Магуайър, Бруно Фернандеш (2) и Расмус Хойлунд им донесоха важни три точки.

Коментарът на Тен Хаг

"Стана добър мач за публиката. Имаше много позитиви днес, например устойчивостта да отвърнем на удара, след като на два пъти губехме в резултата".

"Разбира се, имаше и негативи - двата гола, които получихме, ме подразниха. Те бяха истински подаръци, а това не може да се случва и е неприемливо. Трябва да се учим от грешките си и да се подобряваме в това отношение", обясни нидерландският специалист, а след това допълни:

ОЩЕ: На Острова скастриха Ерик тен Хаг, защото е пуснал Санчо да си тръгне от Манчестър Юнайтед

"Нашите голове бяха много добри. Създадохме и много шансове и съм доволен от победата. В нито един момент не видях паника. Отборът беше много сплотен и много стабилен".

Ерик тен Хаг

"Манчестър Юнайтед трябва да печели всеки мач. Знаем къде се намираме. Трябва да се борим, за да си осигурим място в Европа. На фона на всичките ни проблеми, имаме две възможности - във Висшата лига и на финала за ФА Къп", каза още Ерик тен Хаг.

*Манчестър Юнайтед е на шесто място във временното класиране с актив от 53 точки. Сега предстои домакинство на Бърнли от 35-ия кръг - 27-и април (събота) от 17:00 ч. (българско време).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕНамалени заплати за Ерик тен Хаг и играчите на Манчестър Юнайтед от следващия сезон

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички