Ерик Тен Хаг има големи надежди, че Рашфорд ще е на линия за Нюкасъл


Ерик Тен Хаг има големи надежди, че Рашфорд ще е на линия за Нюкасъл
Снимка: GettyImages

1761 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е уверен, че нападателят на тима Маркъс Рашфорд ще бъде на разположение за неделното гостуване на Нюкасъл. "Свраките" се представят много добре от началото на сезона и дори се борят за място е топ 4.

Припомняме, че Рашфорд пропусна първите две евроквалификации на Англия срещу Италия и Украйна, след като се оттегли от състава на селекционера Гарет Саутгейт. Той получи травма след удар, получен при четвъртфиналния успех над Фулъм във ФА Къп на 19 март.

Тен Хаг е обнадежден за завръщането на Рашфорд

"Надеждите ми са големи. Той трябваше да се лекува и да проведе индивидуални тренировки, но в петък се присъедини към основната група. Имаме още един ден и сме изпълнени с оптимизъм, че той ще играе. Така си мисля", каза Тен Хаг.

Относно появилите се информации, че левият бек на тима Люк Шоу е близо до преподписване с клуба. "Дали е подписал нов договор, не мога да кажа. Не съм чул нищо по въпроса. Джон (б.ред; Мърто – футболният директор на клуба) не ме е информирал до момента, така че трябва да изчакам. Ако е истина, ще бъда наистина удовлетворен. Определено искаме да го задържим, защото е много важен играч за нашия тим", допълни той.

Каземиро е наказан за визитата на „Сейнт Джеймсис Парк“, а резервният страж Том Хийтън страда от контузия. Антони Марсиал обаче може да се върне в състава след двумесечно отсъствие заради проблем в бедрото. По-рано пък се появи информация, че Рашфорд е отказал двойна заплата от ПСЖ, за да остане в Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички