Ексиграч на Юнайтед: С ужасната си игра Рууни плаче да е резерва


Ексиграч на Юнайтед: С ужасната си игра Рууни плаче да е резерва

1313 0

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Пол Паркър нападна сурово нападателя Уейн Рууни и заяви, че с ужасната си игра от началото на сезона той заслужава да бъде пратен при резервите след идването на Радамел Фалкао.

"Срещу Бърнли Уейн Рууни беше просто ужасен. На „Търф Моор” видях футболист, който не мисли за доброто на отбора, а единствено за себе си и който не правеше опит да подобри играта си и да вдъхнови съотборниците си” заяви Паркър.

"Единственото забележително в представянето му бе това, че за да играе толкова лошо, получава по 300 000 паунда на седмица. За мен ако Ван Перси е напълно здрав и след идването на Фалкао Рууни трябва да бъде изваден от състава. Двойката в атака трябва да бъде - Ван Перси и Фалкао. Поставянето на Руни евентуално зад двамата за мен няма никакъв смисъл, защото на тази позиция Ди Мария и Мата биха се справили много по-добре” добави Паркър, който игра на "Олд Трафорд” в периода 1991-1996 г..

Бившият национал призова треньора Луис ван Гаал да бъде безцеремонен по отношение на Рууни.

"Ван Гаал е показал в кариерата си, че не се страхува да взима важни решения и следващото ще бъде да остави капитана си сред резервите", категоричен бе той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички