Един от асовете на Лестър има ниска откупуваща клауза и Арсенал готви трансфер


Един от асовете на Лестър има ниска откупуваща клауза и Арсенал готви трансфер

2955 0

Шампионът на Висшата лига Лестър е на път да загуби един от най-важните си футболисти през сезона - Н'Голо Канте. Причината за това е, че френският национал има клауза за освобождаване от договора си с "лисиците", и тя е на стойност едва 25 милиона паунда.

Клаузата е разкрита на големите отбори от агента на футболиста, като веднага водещите клубове на Острова са започнали да разговарят за евентуален трансфер на дефанзвиния полузащитник.

Букмейкърите със загуби за десетки милиони долара заради Лестър

Начело на фаворитите за неговите услуги е Арсенал, който през това лято ще се раздели с Микел Артета, Томаш Росицки и Матийо Фламини. Освен това Арсен Венгер от години се опитва да запълни дупката, оставена преди 10 сезона от Патрик Виейра и Н'голо Канте е считан за идеалния кандидат за този пост на "Емиратс".

Според "Radio Monaco" 25-годишният играч в момента бива убеждаван да приеме офертата на Арсенал. Самият играч неотдавна потвърди, че през лятото може да напусне "Кинг Пауър Стейдиъм", ако пристигне апетитна оферта от страна на някой от грандовете на Стария континент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички